Välkommen Johanna! Beskriv en arbetsdag på Sameffekt!
Det är helt fantastiskt roligt att åka runt till våra kunder och få inblick i deras respektive verksamheter och utmaningar med arbetsmiljöarbetet. Arbetsmiljö är ett gigantiskt stort område. Utmaningarna är många och skiljer sig lite mellan olika branscher så min vardag blir väldigt varierande. 

Vad är roligast med att arbeta inom arbetsmiljöområdet?
Att få möjlighet att arbeta med så många olika typer av verksamheter som vi gör och med arbetsmiljöns alla delar – den fysiska, organisatoriska och sociala. Jag lär mig nya saker varje dag. 

Om jag hade en superkraft skulle jag vilja..?

oooo… Måste jag välja? Jag tror att jag då väljer att vara en version av Iron Man. Det senaste tillskottet i Avengers gänget- Iron Girl. Med ett helt makalöst intellekt och bubblande kreativitet, för att inte nämna personlighet, har jag själv byggt en superutrustning.  Jag använder min superdräkt för att sätta stop för mobbare, översittare och onda människor i allmänhet för att bidra till att göra vår värld till en lite bättre och tryggare plats. Om jag vill och önskar kan jag ta av superdräkten och bara vara en vanlig tjej för en kväll. Det tror jag är en stor fördel med min valda superkraft.