Administratör med god servicekänsla

Växjö – Sista ansökningsdag 2018-06-15

Om kundföretaget
Sugen på att byta jobb? Brinner du för service och har arbetat med arbetsmiljöfrågor? Då är du den vi söker! Sameffekt AB växer och söker en administratör.

Sameffekt hjälper och utbildar kunder i att få sunda och säkra arbetsplatser med hjälp av ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Sameffekt har kontor i Växjö och Kalmar och samarbetar i dag med runt 400 företag i södra Sverige. Den interna företagskulturen genomsyras av fokus på kvalitet och hållbarhet. På Sameffekt finns stora möjligheter för dig som vill bidra och utvecklas i din yrkesroll.

Arbetsuppgifter
Som Sameffekts nya administratör är du spindeln i nätet i verksamheten. Sameffekt har flera konsulter som arbetar med att coacha och utbilda små och medelstora företag i arbetsmiljö. Din roll blir att stötta konsulterna genom att följa upp redan befintliga kunder, boka tid för möten och utbildningar samt svara på enklare frågor från kund. Ditt arbete är självständigt och du har stora möjligheter att utvecklas så att målen för verksamheten uppnås.

Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasial utbildning och några års arbetserfarenhet. Vi tror du har erfarenhet någon form av servicearbete och har en god känsla för kundrelationer. Vi tror också att du har någon form av erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljöfrågor. Vi ser det som självklart att du har en mycket god administrativ och kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen krävs ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Lön: Enligt överenskommelse.

Arbetstid: Dagtid.

Rekryteringsprocessen behandlas av TopWork AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig Emmie Svensson på telefonnummer 072-9893502. Sista ansökningsdatum är 15/6 men urval sker löpande. Tveka inte på att ansöka tjänsten redan idag!

Ansök på Recruto.