Är du sugen på att byta jobb? Brinner du för arbetsmiljö och stimuleras av att hjälpa andra? Varför då inte ta nästa steg i din karriär och bli en av oss på Sameffekt!

Vi på Sameffekt hjälper och utbildar våra kunder i att få sunda och säkra arbetsplatser. Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en arbetsmiljökonsult och är övertygade om att din kunskap och erfarenhet behövs för att vi ska kunna hjälpa ännu fler företag att aktivt arbeta med det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Sameffekt har kontor i Växjö och i Kalmar och samarbetar idag med runt 400 företag i södra Sverige. Kunskapsbehovet inom arbetsmiljö är stort och efterfrågat vilket resulterat i att Sameffekt har expanderat kraftigt det senaste året, detta gör att vi nu behöver mer resurser i företaget. Vår företagskultur genomsyras av fokus på kvalitet och hållbarhet. Hos oss på Sameffekt finns stora möjligheter för kreativitet och för dig som vill bidra och utvecklas i din yrkesroll.

Arbetsuppgifter

Ditt nya jobb innebär att coacha och utbilda små och medelstora företag inom arbetsmiljö. I arbetet ingår att utbilda såväl ägare och ledning, som skyddsombud och övriga anställda. Internt och externt samarbete är en naturlig del i arbetet. Med tanke på att vårt område är hela södra Sverige så innebär arbetet en del dagsresor för att besöka våra kunder.

Ditt arbete är självständigt och målstyrt och du ansvarar för att planera så att ditt arbete på bästa sätt bidrar till att målen för vår verksamhet uppnås. Med din kunskap och erfarenhet bidrar du också till att utveckla oss och verksamheten. Du är även med och implementerar samt dokumenterar nya rutiner och processer.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och har du annan eftergymnasial utbildning är det meriterande. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du ska ha minst tre års arbetslivserfarenhet och har arbetat aktivt med arbetsmiljöfrågor, antingen genom ledande befattning, eller fått kunskap på annat relevant sätt. Har du erfarenhet av arbete med miljö- och kvalitetsledningssystem är det meriterande.

Du ska ha en utvecklad personlig mognad och inte vara rädd för att stå ”längst fram på scen”.  För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett bra sätt krävs både en kommunikativ och administrativ förmåga.

Vi tror att du som söker är strukturerad i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. I de uppdrag du tar dig an är du handlingskraftig och drivande och har en vilja samt förmåga att ta till dig ny kunskap på ett effektivt sätt. B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Har du en bakgrund inom bygg- och anläggningsbranschen, tillverkningsindustrin eller som ergonom är det meriterande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper

Sista ansökningsdag är den 14 januari 2018 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Skicka din ansökan via mejl till: theresia@sameffekt.se , ange referens Arbetsmiljökonsult.

Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta
Theresia Freitag, VD Sameffekt AB.

theresia@sameffekt.se
070-670 85 14