Home Utbildning Utbildning BAM – Bättre arbetsmiljö

Utbildning BAM – Bättre arbetsmiljö

8.250 kr

En 3-dagars utbildning som vänder sig till chefer och skyddsombud samt till de som behöver få grundläggande kunskaper om arbetsmiljö och arbetsmiljöarbete.

Nollställ
Artikelnr: 108 Kategori: Taggar: ,

Beskrivning

En 3-dagars utbildning som vänder sig till chefer och skyddsombud samt till de som behöver få grundläggande kunskaper om arbetsmiljö och arbetsmiljöarbete. Kursen ger kunskap och verktyg för arbete med er organisations arbetsmiljö. Utbildningen kräver inga förkunskaper.

Syfte

Syftet med utbildningen är att ge kunskap, kompetens och verktyg för ert arbetsmiljöarbete. Efter utbildningen ska du känna att du har grundläggande kunskaper inom arbetsmiljöområdet, vet hur du upptäcker och åtgärdar risker, arbetar förebyggande, samverkar och vet var och hur du hittar relevant information.

Kursinnehåll/Genomförande

Utbildningen genomförs i 3-dagar.

Dag 1: 22-10-2019
Dag 2: 23-10-2019
Dag 3: 05-11-2019

Föreläsningar varvas med grupparbeten, diskussioner, reflektioner och egna erfarenheter. Under dagarna avhandlas bland annat:

• Regelverk
• Ansvar och roller
• Systematiskt arbetsmiljöarbete
• Riskbedömning
• Kunskapsgenomgångar inom olika fördjupningsområden.

Allt kursmaterial ingår och Sameffekt AB står för fika och lunch under dagarna. Mer information om lokal och tider får ni i samband med bekräftelsen på er bokning.
Kan anpassas både efter ert företag och er bransch.

Mer information

Kursstart

22-10-2019